Goudzwaard Elektrotechniek

Informatie

Goudzwaard Elektrotechniek is werkzaam in het aanleggen van elektrische installaties in nieuwbouwloodsen, maar ook aanleg van bekabeling en aansluiting van schakelkasten en hoofdverdeelkasten van campings en dergelijke. Er zijn ook veel aanvragen voor het aanleggen en aansluiten van tuinverlichting op vakantieparken. Het betreft in de meeste gevallen de aanleg bij nieuwe chalets c.q. vakantiewoningen. Er zijn diverse contracten met gevestigde en gerenommeerde bedrijven die vertrouwen stellen in de kennis en vakmanschap van Goudzwaard Elektrotechniek.

Uiteraard maakt de horeca op Schouwen-Duiveland, zoals onder andere restaurants, strandtenten en supermarkten deel uit van de diversiteit van alle werkzaamheden.

Ook renovatie en nieuwbouw wordt veel geïnstalleerd. Voorbeelden zijn: verbouwing aan een bestaand pand, uitbreiding van een bestaand pand, nieuwbouwwoning, of bedrijfspand.

Alle aanvragen worden volgens de veiligheidsvoorschriften verwerkt. ook keuringen van elektrische installaties worden geheel verzorgd.

Voor eventuele storingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op nummer 06-23.31.57.39.

Voor al uw vragen, met betrekking tot aanvraag offerte of aanvraag/wijziging van uw nutsvoorzieningen, kunt het formulier invullen. Dit wordt binnen 24 uur in behandeling genomen.

Wij werken met materiaal van o.a.:
 
Logo Leverancier
Logo Leverancier
Logo Leverancier
Logo Leverancier
Logo Leverancier
Logo Leverancier